Etne Røde Kors

i Etnefjellet

Utleie av hytta

Hytta ligger på Hjørnås i Etnefjellet, 524 meter over havet, ca. 20 minutter kjøring fra Etne sentrum. Utenom vakt-perioden i vintersesongen er hytten til leie

Fra Haugesund, kjør gjennom Etne sentrum. Etter ca. 2 km, ta av mot Litledalen. Følg veien opp til Litledalen og helt til enden av Litledalsvatnet. Ta av til venstre mot Skarstølen. Kjør langs Hardelandsvatnet og sving av til høyre like før kraftstasjonen. Følg svingene oppover til parkeringsplass på Skarstølen. Parkeringsavgift er kr. 35,- pr. parkering. Fra parkeringsplassen er det ca.500m å gå til hytta.

Finn på kart

Kartreferanse:
32V 0336166
UTM 6615227

Fasiliteter

Hytta kan leies ut for inntil 10 personer for overnatting. Det er 5 soverom. Hytta har innlagt strøm, vann, telefon, TV og internet (fiber). Totalt areal er ca. 150 kvm. En stor stue og fullt kjøkken dekker ca. halve dette arealet.

Like ved hytta er det en varmestue på ca.80 kvm. Denne fungerer utmerket som konferanserom og kan leies separat eller sammen med hytta. Her finnes også strøm, vann, kokemuligheter og TV/internet.

Utleie

Hjelpekorpset har vakt på hytten hver helg fra vinterferien til og med påskehelgen. Utenom denne perioden er det mulig å leie hytta for bedrifter, lag og private. Ta kontakt med Sten Fosse (tlf. 957 50 439 eller hytta@erkh.no) for nærmere avtale.

Telefonnummeret til hytta: 5322 1111